Bibliotekshaven i Måløv
læserbrev I forbindelse med renoveringen af p-pladsen ved Kulturhus Måløv har man mellem haven og p-pladsen dels fjernet en stor del af hækken og dels klippet resten ned.

I forbindelse med renoveringen af p-pladsen ved Kulturhus Måløv har man mellem haven og p-pladsen dels fjernet en stor del af hækken og dels klippet resten ned.

Advarsler fra brugere om, at papir, plastik, flasker og lignende ville blæse ned i haven, blev ignoreret. Resultatet blev som forventet, det hele sejler i skidt og møg, hvilket nok ikke ligefrem hæver arbejdsglæden hos den lille flok frivillige, der passer haven.

At haven nu fremstår helt åben i forbindelse med p-pladsen betyder en konstant tilførsel af affald samt masser af blæst og biludstødning. Så ideen med at fjerne hækken var faktisk en usædvanlig meningsløs og skadelig ide.


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-4143867402765586"
data-ad-slot="4405148409">

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *