DF syltet ind i EU-politikken
Debat Peter Skaarup gør sig til talsmand for, at vi trænger til en ny regering for at slippe af med EU-politikken.

Men det, vi trænger til, er først og fremmest en ny politik, der ikke medvirker til groft overfald på almindelig mennesker levevilkår, løn- og arbejdsforhold.

DF var initiativtager til at VK-regeringen sammen med O fik gennemført forringelser i dagpenge og efterløn. Efterfølgende har den Socialdemokratisk ledede regering bistået af Dansk Folkeparti, Konservative og Venstre har som nikkedukker valgt at følge EUs krav om nedskæring i vores velfærdsydelser, fx. indførelse af forringelser af kontanthjælp,. uddannelsesstøtte og førtidspension.

EU blander sig også i vores dagpengeregler og meget andet. Tager vi løndumpning, ser vi at EU-direktiver indebærer at udenlandske arbejdstagere lovligt kan arbejde for EUs mindstelønninger i Danmark, det fremgår direkte af Lissabon-aftalen.

Synes du som vælger, at det er i orden at en bygningsarbejder kan komme til Danmark og arbejde for 115 kroner i timen i.h.t. EUs mindsteløn, når en bygningsarbejder i Danmark har 180 kroner i timen.

På det sociale område er vi også presset fra EU, som kræver at vi skal privatisere vores velfærdsydelser. Det på trods af at hver fjerde borger i EU lever i fattigdom.

EU har indført social dumpning. Vi skal ikke have mere EU, vi skal ud af EU, og her er Folkebevægelse mod EU de eneste du kan stemme på.


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-4143867402765586"
data-ad-slot="4405148409">

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *