Alle skal holde igen
debat Ballerup kommune har valgt at opsige en forhåndsaftale med BUPL Storkøbenhavn, så pædagoger ikke længere skal aflønnes med Balllerup-tillægget på 920 kroner om måneden.

I et brev jeg modtog fra Ballerup kommune stod der at alle skal holde igen med lønnen i disse tider, hvor hver en krone skal vendes. At Ballerup kommune var lønførende for pædagogansatte.

Jeg arbejder 32 timer om ugen i daginstitution og har været uddannet pædagog i 20 år. Jeg fik i min januar-løn 26.416 kroner, og efter skatten fik jeg udbetalt 17.465 kroner. Hvordan kan den løn være lønførende?

Pædagoger er den faggruppe som får mindst i løn målt efter deres uddannelseslængde. Går kommununaldirektører, djøf´er og borgmesteren også ned i løn og må holde igen?

Jeg kan ikke forstå hvorfor Ballerup kommune skal gå efter en af de faggrupper, som får så lidt i løn, og give dem en lønnedgang


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-4143867402765586"
data-ad-slot="4405148409">

1 kommentar om “Alle skal holde igen”

  1. Ove Ginness siger:

    Hej Lena,
    Som svar på dit spørgsmål, kniber det i hvert fald for borgmesteren at kunne holde igen; han har netop fået en årlig lønstigning på 31,4% og er dermed oppe på en lille million. Det er en stigning, som ”er lovpligtig – og han kan slet ikke slippe for den”, har han udtalt, he, he . Dertil kommer sikkert vederlag fra bijob og udvalg. Og alt sammen er det rimeligt og “noget man ikke kan undgå”. Forklaringerne er legio i det system.

    Derimod kan dit fratagne tillæg på 920 kroner om måneden sammen med alle dine kollegers fratagne tillæg uden tvivl være med til at forbedre kommunens budget markant – tror du ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *