Der er andet i livet end håndbold
Ballerup-Håndbold-U18-copy.jpg
Holdet fra Ballerup Håndbold er blevet større. Foto: Privatfoto
Håndbold Ballerups U18 håndboldpiger blev en realitet i december 2014, da 8-9 piger fik den gode idé at starte et håndboldhold, hvor man kunne hvile i sig selv og samtidig spille seriøst håndbold, men hvor der også var forståelse for at der - trods alt - også er andet i livet end håndbold.

Det er vigtigt for pigerne og trænerne at respektere at der sker en masse i en U18-piges liv og kombinationen med gymnasium, venner, kærester og fritidsarbejde skulle meget gerne gå op i en højere helhed – derfor træner de kun én gang om ugen, hvor de så til gengæld giver den fuld gas.

Alle pigerne er øvede og har spillet håndbold lige siden deres tidlige ungdomsår – og har enten haft en pause 1-2 år og herefter savnet håndbolden, eller har været kørt lidt træt i for meget træning.

»Fordelingen mellem privatliv og håndboldliv, som vi i BHC har valgt, har åbenbart været en god idé, da tilgangen har været støt stigende og der er kommet otte nye spillere til truppen i nuværende sæson,« fortæller træner Henrik Dvoracek.

Truppen er nu oppe på 16 piger og håbet er at kunne deltage med to hold i turneringen efter sommerferien.

»Ambitionerne er ikke at blive danmarksmestre, men at spille solid håndbold og samtidig bibeholde håndboldglæden, i en årgang hvor de fleste taber lysten,« siger Henrik Dvoracek.
Truppen kunne godt bruge et par piger mere, hvis nogle skulle have lyst. Man kan læse mere på www.bhchaandbold.dk.


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-4143867402765586"
data-ad-slot="4405148409">

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *