BSF sejrede stort
bsf-fodbold.jpg
Kampens spiller var naturligt nok fra BSF, Andreas Horsbøg. Foto: Privatfoto
Fodbold Tilskuerne fik sig lidt af en oplevelse, da BSF spillede første hjemmekamp i Sjællandsserien lørdag. En knusende sejr på 6-1 over FC Øresund endte det med.

BSFs nye spillere og nye trænerteam skulle for første gang i aktion i ”Gryden”, da de rødklædte i lørdags tog imod FC Øresund i 2. spillerunde af Sjællandsserien. Her skulle BSF hente point efter et ærgerligt nederlag i sæsonpremieren.

Ikke nok med, at BSF fik point, det blev også til en fantastisk kamp.
Rasmus Brøns bragte hjemmeholdet i gang, da han sparkede bolden i mål for første gang efter 8 minutter. 1-0 var også stillingen ved pausen.

Masser af mål

I 2. halvleg skete der mere. Seyfettin Bulut bragte BSF foran 2-0 efter få minutter, og med et langskud øgede den nyudnævnte anfører Sebastian Avanzini. Med et mål direkte på frispark satte Emil Tidemand den ind bag en chanceløs Øresund-målmand til 4-0.

FC Øresund nåede at reducere, inden BSF igen var på tavlen. Seyfettin scorede til 5-1, og i overtiden lukkede Alexander ”Keun” festen med en scoring til 6-1. Over 150 tilskuere jublede med det unge hold og det nye trænerteam på en flot solskinsdag.

Endnu en hjemmekamp venter, når Frederikssund kommer til Ballerup lørdag den 29. august.


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-4143867402765586"
data-ad-slot="4405148409">

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *