Guldregn over Ballerup Taekwondo Klub
Taekwondo-Ballerup.jpg
Det blev en god dag for de syv deltagere fra Ballerup Taekwondo Klub. Foto: Privatfoto
Kampsport Lørdag den 6. juni deltog syv kampsportsudøvere fra Ballerup Taekwondo Klub i stævnet Summer Cup, som blev afholdt i Taastrup. Foruden 3 pokaler var medaljehøsten 4 guld og 2 sølv, hvilket placerede Ballerup som 5. mest vindende blandt de 30 deltagende klubber fra hele landet.

12-årige Anton Brødsgaard viste gåpåmod gennem hele sin kamp i den indledende runde, men måtte se sig slået.

Sandra Malisic (14 år), der kæmper med hovedkontakt i talentrækken, mødte en kensin i finalen der blev en tæt affære. Men hun endte med at tabe.

Guld fik derimod 15-årige Erica Lercke, der havde en spændende finale. Hun arbejdede hårdt gennem hele kampen og kæmpede lige til det sidste, for at få sejren i hus.

Anna Thygesen Larsen og Karoline Lundahl kæmpede sig begge flot frem til finalen i deres vægtklasse. Dermed måtte de to klubkammerater i intern kamp mod hinanden for at få fordelt medaljerne. Det blev en hæsblæsende kamp fra begges side. Resultatet blev at 10‑årige Anna måtte nøjes med andenpladsen, mens 3 år ældre og mere erfarne Karoline snuppede guldet.

Sejren betød samtidig at Karoline rykker op og fremover skal kæmpe i talentrækken sammen med Sandra Malisic.

Efter en overbevisende finalesejr kunne seniorkæmperen Thomas Dreyer (39 år) kalde sig vinder for andet år i træk. Dermed fik han foruden sejrsmedaljen også en pokal for at bevare førstepladsen.

Endnu bedre gik det for 14-årige Jonas T. Larsen, der besejrede hele 4 modstandere før han stod som vinder i sin vægtklasse. Denne indsats blev af arrangørerne belønnet med en fighterpokal, som blev suppleret af endnu en pokal for – ligesom Thomas Dreyer – at vinde 2 år i træk.

Det blev altså en stor dag for de syv fra Ballerup Taekwondo.


style="display:block; text-align:center;"
data-ad-layout="in-article"
data-ad-format="fluid"
data-ad-client="ca-pub-4143867402765586"
data-ad-slot="4405148409">

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *