BSF slog Rudersdal 2-1
fodboldibenbagge-copy-scaled.jpg
BSF fortsatte stimen og vandt weekendens kamp mod Rudersdal. Foto: Iben Bagge.
fodbold En totalt sejr på 11 kampe. Det er resultatet efter BSF fredag vandt 2-1 over modstanderne fra FC Rudersdal.

BSF begyndte kampen med masser af energi og styrke, og FC Rudersdal var et godt spillende fodboldhold, som skulle presses over hele banen. Det tunge pres resulterede i en håndfuld hjørnespark i begyndelsen af kampen. Ét af disse hjørnespark gav den første scoring, da BSFs Alexander Petersen lagde en perfekt bold tæt på modstanderens målmand, hvor Mikkel Howalt vandt duellen og scorede til 1-0 efter 12. min.

Det konstante pres gav endnu et mål efter 20 min., hvor bolden blev erobret fra FC Rudersdal. Jonas Zederkopff spillede en bold i dybden til en hurtigt løbende Tommy Vu, som sikkert udplacerede målmanden til stillingen 2-0 til BSF.

FC Rudersdal havde ikke et eneste forsøg på mål i 1. halvleg.

FC Rudersdal begyndte 2. halvleg med den samme energi, som BSF havde mønstret i 1. halvleg. BSF havde udfordringer med at lukke ned for det hurtige spil og efter blot 8 minutter i 2. halvleg, kom reduceringen til 2-1 fra et højt pressende FC Rudersdal. FC Rudersdal kom frem til flere større chancer, hvor BSF’s Kasper Sørensen måtte hive et par redninger, for at holde BSF på sejrskurs.

Situationen blev stabiliseret, men BSF skabte ikke nævneværdige chancer i 2. halvleg, men da dommeren fløjtede af, var stillingen 2-1 til BSF og endnu en sejr var i hus.

Det er tabellen, som taler sandt uanset spil og chancer, så BSF overvintrer på 1. pladsen i Sjællandsserien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *