Servicebusserne kører stadig
Debat Jeg mener, at vores servicebusser skal være gratis, dette vil komme borgerne til gode.

Desværre er der ikke pt opbakning til dette i kommunalbestyrelsen.

Derfor er jeg glad for, der nu kommer en evaluering og vi kigger på det faktiske behov. Der er mange der mener, at vores servicebusser ikke har en berettigelse, det mener jeg den har. Brugerbetalingen på busserne har haft en den konsekvens, at færre bruger dem. Dette burde selvfølgelig værelogisk, men desværre er der ikke meget logik at spore.

Jeg har hørt mange historier om vores tidligere gratis servicebusser, og været i dialog med flere af kommunens seniorer, der savner dem.

Jeg vil kæmpe for, at vi vender tilbage til fortidens storhedstid, hvor man kunne tage en gratis bus, og gøre sine indkøb, eller komme rundt i vores kommune uden beregning.

Jeg vil glæde mig til evalueringen kommer, så kan vi tilrettelægge ruterne, så de passer til byudviklingen.

Jeg vil efter evalueringen, igen presse på, for at servicebusserne bliver gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *