Måløvs badmintonhold er flyvende
Badminton Mange tilskuere havde fundet vej til Måløvhallen sidste lørdag, og glædede sig over, at det igen var muligt at se god badminton.

Måløvs førstehold, der ligger i Sjællandsserien, mødte Farums førstehold, og der var lagt op til en spændende kamp, idet Måløv havde tabt til Farum sidst de to hold mødtes. Men kampen blev aldring rigtig spændende hertil var Måløvs spillere for gode.

Med tidligere OL- og VM-medaljevinder Jens Eriksen i spidsen for Måløv-truppen er sæsonstarten blevet udnyttet til at få spillere i superform både mentalt og fysisk. Jens Eriksen har masser af flotte resultater på CV’et. Han har vundet sølv og tre gange bronze ved VM, samt OL-bronze i mixdouble. Herudover har han vundet europamesterskabet og to

All England-titler i herredouble, så det er en rutineret herre med masser af erfaring, der dirigerer rundt med Måløv-spillerne i den kommende sæson.

Den gode forberedelse kunne hurtigt ses i holdkampen, hvor der i flere kampe blev disket op med lækre detaljer og flere gange måtte modstandere stå måbende i den forkerte side, når de var blevet tørret med lækre finter. Samtidig var der masser af opbakning fra tilskuerpladserne, der betød, at Måløvspillerne bare buldrede derud af og hurtigt afgjorde kampen. En super indsats sendte Farum hjem med et samlet nederlag på 11-2.

Den store sejr betyder, at Måløv-holdet ligger nummer to i rækken efter det suveræne tophold Hillerød, og fortsætter det gode spil fra weekenden tegner det til en succesfuld sæson under den nye træner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *