BSF fortsætter stimen
BSF-sejr-2.jpg
BSF vandt ugen, denne gang blev det til sejr over Lundtofte på hjemmebanen. Foto: Iben Bagge.
fodbold Der var lagt op til en god omgang fodbold, da BSF i weekenden tog imod Lundtofte i Gryden.

Det var et opgør mellem top og bund i SS, hvilket begge parter var yderst bevidste om. Efter sidste weekends kamp, var der lavet en intern aftale om, at der skulle gives ekstra gas til træning, op til dagens kamp. BSF havde en fornuftig træningsuge, som skulle give et godt afsæt til kampen mod Lundtofte.

BSF spillede egentlig en fornuftig 1. halvleg og alligevel manglede der koncentration og fokus generelt over hele linjen. Et enkelt skud på stolpen, af Alexander Petersen, var det tætteste de kom på en scoring i 1. halvleg. Det resulterede i et 0-0 resultat, da dommeren fløjtede til pause.

Pausesnakken var ikke for sarte sjæle. De store bogstavers lov regerede: Der var simpelthen brug for en bedre indsats og mere energi.

Det var tydeligt at pausesnakken havde sat nogle tanker i gang hos BSF spillerne. Der blev spillet i et højere tempo, færre berøringer og mere energi. Efter 10 minutter var stillingen 2-0 til BSF.

Det første mål kom efter et klumpspil foran Lundtoftes mål. Bolden var kun over mållinjen og BSF-spillerne var nødt til at gøre dommeren opmærksom på scoring. Rasmus Thomsen blev noteret for målet til 1-0.

Målet til 2-0 kom blot minuttet efter, hvor Emil Tidemand sikkert sparkede bolden i netmaskerne efter et forarbejde af Rasmus Brøns.

Der var chancer til 3-4-5 og 6-0, men missionen om at komme tilbage på sporet med mere fodboldspil, energi og holde modstanderen fra at score var realisere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *