Trænersamling i Rosenlund Volley
Traenerkursus.jpg
Der blev snakket trænerrolle og undervist, da Rosenlund Volley lagde lokaler til trænerweekend. Foto: privatfoto
Volleyball I forrige weekend var Rosenlund Volley værter for Volleyball Danmarks årlige trænerweekend for mere end 55 kursister og instruktører.

Trænerweekenden startede lørdag morgen i Rosenlund Ny hal med morgenmad til de mange deltagere, men allerede i ugen op til blev der brugt tid i på at få de sidste ender til at nå sammen.

I weekenden blev øvede og nye trænere undervist i trænerrollens ABC for at give de tekniske og praktiske redskaber, som en god træner har brug for til at træne sit hold, uanset erfaring, aldersgruppe og niveau de er trænere på. Kurset bestod således af teori, arbejde i små fokusgrupper og praktisk træning.

Medlemmer fra Rosenlund Volley sørgede i mellemtiden for mad, kaffe og kage til de mange kursister og instruktører og klublokalet i Ny hal på Rosenlundskolen blev der hygget og lavet mad til den store guldmedalje. Der blev smurt sandwiches, lavet kaffe, stegt bacon og lunet leverpostej, sørget for morgenmad, hjulpet deltagerne på kurset rundt i hallerne, hentet brød hos bageren, lavet æblekager og kartoffelmos, flyttet borde og alt muligt andet, der har gjort, at hele weekenden bare er kørt på skinner. I pauserne var der rig mulighed for at trænere og instruktører fra hele Danmark kunne få en sludder med hinanden og med de Rosenlundere, der var i hallen både lørdag og søndag.

Søndag stillede en masse spillere fra samtlige hold i Rosenlund Volley op som prøvekaniner for kursisterne og der var spillere til alle trænerniveauer – både kidsspillere, mix-spillere, rutinerede ungdomsspillere og klubbens 1. division damehold og viste det store sammenhold og opbakningen fra alle i klubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *