Problemer med biograf-gevinster
Debat Jeg har læst læserbrevet fra John Yborg i forrige uge angående billetterne han havde vundet til biografen Format. Jeg vil gerne tilføje min erfaring med dette.

Jeg var også heldig at vinde to billetter to Format bio. Der var ligeledes en skrivelse, der angav hvordan og hvornår de skulle bruges.

Der står citat: på denne side finder du værdibeviserne du skal medbringe I BIOGRAFEN når du vil indløse dit gavekort. Citat slut.

Sidste dato for indløsning var den 31. august 2021.

På grund af private ting, var det ikke muligt for mig at indfri billetterne før den 31, som jeg hele tiden havde i erindring, at den dato skulle jeg i bio.

Da jeg kom til Format, blev jeg af de unge mennesker gjort opmærksom på, at billetterne skulle indløses i centerkontoret.

Skyndte mig til centerkontoret, for at nå min film. Centerkontoret var lukket, så tilbage til Format, for at forklare og vise, at der står at billetterne kan indfries i biografen. Ingen forståelse fra de unge, men de skal vel holde sig til reglerne.

Så glæden ved at vinde billetter, blev afløst af vrede, da jeg kunne gå hjem, uden mulighed for at få min gevinst.

Dette er meget uacceptabelt, og håber at biografen og centerkontoret, vil finde en løsning, så jeg kan modtage min gevinst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *