Hastigheden kommer op på Skovvejen
Debat Det er trist at erfare, at Ballerup kommune nu har besluttet at etablere vejkryds med lysregulering på Skovvejen ud for skolen og i den forbindelse har fjernet det eneste, der forhindrer mange bilister inklusive store lastbiler i at køre ad Skovvejen og dermed også forbi skolen med alt for høj fart.

Nemlig det bump der blev etableret for år tilbage i forbindelse med fodgængerfeltet og som har fungeret ganske fint og trygt.

Nu ønsker man så at tilgodese skolens personale der skal ind og ud fra skolen nogle få minutter om dagen, men glemmer måske os andre, der bor og færdes ved vejen på øvrige tidspunkter resten af dagen. I øvrigt koster denne forværring af forholdene masser af skattekroner samt en masse gener og farlige situationer mens vejarbejdet pågår.

Ved fjernelse af bumpet kan vi allerede nu se, at nogle store lastbiler og personbiler passerer skolen med langt højere fart end tidligere. Dem er der i øvrigt rigtig mange af, specielt om morgenen.

Med den mængde gennemkørselstrafik der er på Skovvejen og de hastigheder vi nogle gange oplever, burde kommunen indføre hastighedsdæmpende foranstaltninger, eksempelvis vejindsnævringer, som man har gjort på Ballerupvejen i Værløse.

Det bliver langt mere usikkert at færdes langs med og krydse Skovvejen fremover, hvis der ikke gøres noget for at få hastigheden ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *