BSF’s pokalchok i Ballerup
BSF-U-14-pokal.jpg
BSF’s U14-hold er ude på en stor pokalmission, og det gik eksempelvis ud over eliteholdet fra Hvidovre. Foto: Arkivfoto; Iben Bagge.
fodbold U14 drengene i BSF er på lidt af et pokaleventyr i denne sæson, og det fortsatte i den forgangne uge, da holdet tog endnu en stor skalp.

I pokalturneringens første runde skulle BSF-drengene ud i et lokalopgør mod LSF. Her var der rigtig mange drenge der kendte hinanden holdene imellem, og motivationen var derfor stor fra begge sider, men trods favoritværdighed til LSF, var det Ballerup-drengene der viste sig stærkest og tog en 2-0 sejr.

I lodtrækningen trak BSF så en hård modstander i form af Hvidovre IF. En af Sjællands mest traditionsrige klubber, og også en af de stærkeste. Hvidovre IF har licens af DBU og et elite set up, samt har flere U14 drenge på DBUs

Talentcenter, så der ventede et i den grad undertippet BSF hold en stor opgave.

Det lod holdet sig dog ikke skræmme af, og det blev ltil et vaskeægte pokalchok, da eliteholdet fra Hvidovre blev sendt ud af BSFs drenge.

3-1 blev opgøret i Ballerup Idrætspark mellem BSF og Hvidovre IF efter en kamp, hvor hjemmeholdets spillere leverede en helt unik og eminent præstation på alle parametre og gravede dybt i energitanken.

Nu er fokus rettet mod turneringen igen, hvor BSF U14 har fået en fantastisk start på Mesterrækken med 3 sejre i 3 kampe og dermed maksimum point indtil videre. Og så venter en ny spændende pokalkamp senere på året, hvor pokaldræberne fra BSF har fået rolle som holdet, der overrasker igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *