Boligplaner for Møllen skal i høring
Moellen-1-scaled.jpg
Mølle på Gl. Rådhusvej har haft mange funktioner men kan nu blive omdannet til boliger, hvis en privat investor overtager grunden. Arkivfoto, Foto: Arkivfoto
Planer Bygningen på Gl. Rådhusvej, kaldet ’Møllen’ skal omdannes til boliger. En privat investor har kig på bygningerne, der tidligere blandt andet har huset flygtninge.

Den har levet en omtumlet tilværelse, senest som hjemsted for ’Møllens Venner’ og flygtninge og hjemløseprojekt, men nu skal den markante bygning på Gl Rådhusvej 32, kaldet ’Møllen’ være boliger.

Det er i hvert fald planen for den private investor, der har udset sig bygningen, og vil omdanne hele bygningskomplekset til boliger i tre etager og samtidig vil bevare hovedbygningen.

De tilhørende barakbygninger skal rives ned og omdannes til boliger i maks. tre etager ligesom man kan inddrage Gl. Rådhusvej 30, der nu er p-pladser.

Nænsom ændring

Området er kommunalt ejet, men hvis investoren køber grunden er det meningen, at der kan bygges omkring 58 boliger i alt på hele grunden.

Hovedbygningen er udpeget som bevaringsværdig, men den kan ombygges og indrettes til maks. fire boliger ligesom udtrykket ud mod Gl. Rådhusvej skal bevares.

Mod vest kan der opføres to boligstokke, mens der syd for hovedbygningen kan opføres H-formet byggeri i alt i maks. 2 1/2 etager.

Der er nu udarbejdet en lokalplan, der muliggør byggeriet og nu sendes lokalplanen i offentlig høring i otte uger og der vil blive afholdt et offentligt møde om planerne i høringsperioden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *