3 gode grunde til at skifte til en varmepumpe
1949-L1012-ballerupbladet.dk_.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Mange mennesker her i Ballerup har allerede anskaffet sig en varmepumpe til opvarmning af parcelhuset, sommerhuset eller annekset. Hvis du ikke allerede har en, giver vi dig her tre gode grunde til at det kan være værd at overveje.

Der er ingen tvivl om, at denne banebrydende teknologi er kommet for at blive og at mange også i de kommende år vil hoppe med på trenden og anskaffe sig en varmepumpe, da der bl.a. kan være mange penge at spare.

Mange penge at spare
En af de helt store fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe er, at der kan være mange penge at spare i forhold til at opvarme sin bolig med gasfyr, oliefyr, fjernvarme eller elvarme, og netop dette er grunden til at så mange er gået over til varmepumpe. Da man her i Danmark på grund af miljøhensyn ønsker at udfase oliefyr og derfor ikke længere kan købe et nyt, må man finde andre varmekilder, hvis man har et oliefyr, som synger på sidste vers, og her kan det altså være værd at overveje en varmepumpe. Men hvad koster sådan en?

Det kan du finde ud af ved at besøge forhandlere her i Ballerup og omegn eller foretage en søgning på nettet med ordene varmepumpe luft til vand pris. Herefter kan du dykke ned i de enkelte søgeresultater og finde den pumpe, der passer til dit behov.

Gør miljøet en tjeneste
Med en varmepumpe gør du ikke kun dig selv en tjeneste men også miljøet. En varmepumpe udleder væsentligt mindre CO2 end de traditionelle varmekilder, og også derfor kan dette være en mulighed, særligt hvis du bekymrer dig om de klimaforandringer, som ikke længere er til at overse, og som vi er nødt til at handle på nu, både for vores egen, men ikke mindst de kommende generationers skyld. Vi kommer ikke til at kunne skrue tiden tilbage, men vi kan forsøge at bremse den udvikling, som vi i de seneste år har set konsekvenserne af.

Styr varmen fra din telefon
Varmepumper er især populære hos sommerhusejere, som tidligere har haft begrænsede varmekilder som el radiator eller måske brændeovn. Med en varmepumpe er det nu muligt at få varme i huset uden at blive ruineret af elregningen, og pumpen åbner mulighed for også at kunne bruge huset i vinterhalvåret, da den varmer mere effektivt end for eksempel en el radiator.

Herudover har varmepumpen den store fordel, at man kan styre den fra sin mobiltelefon og altså tænde for varmen, inden man sætter kursen mod sommerhuset, og der kan således være dejlig varmt, når man ankommer. Dette er selvsagt en stor fordel på en vinterdag, hvor det ville tage mange timer at varme huset op, men med denne funktion kan man altså gøre det, mens man kører til huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *