Svær kamp og nederlag til LSF
fodbold Det var en svær modstander der kom på besøg denne våde lørdag hos LSF, da det var nedrykkerne fra AB Tårnby.

Og det blev svært – meget svært.

AB Tårnby kom blæsende ud fra start. Det viste sig at være et fysisk og teknisk godt hold og de satte sig på tingene.

Men langsomt kom LSF dog med i spillet. Der blev spillet flot rundt og i det 18. minut skete der noget.

En forholdsvis ufarlig bold blev sendt ind i feltet hos AB Tårnby og her blev Jacob Lind trykket godt og grundigt ned og det blev dømt straffespark. Det omsatte Frederik Jørgensen sikkert og så stod det 1-0 til hjemmeholdet.

Da der var spillet 40. minutter, opstod der en komisk situation. LF havde havde målspark og målmand Bjerregaard gik til bolden, men af en eller anden grund røg bolden kun cirka fire meter frem og her kom en AB Tårnby-spiller løbende. Bjerregaard opdagede faren og ramte bolden først – indirekte frispark 5-6 meter fra mål.

Alle mand på stregen, men bolden blev sparket op i nettaget til 1-1 og så stod det lige før pausen.

Det skulle vise sig, at der var klasseforskel på de to halvlege.

Hele 2. halvleg var nok præget af, at LSF begik en del dumme fejl – cheftræner Kim Kjærsgaard sagde efter kampen, at han havde talt hele seks af slagsen og så bliver man altså straffet mod et så godt hold som AB Tårnby.

Men hjemmeholdet var med i den første del af denne halvleg. AB Tårnby havde deres chancer, men den største tilfaldt LSF. Et flot opspil og en præcis aflevering fra Mathias Gransee betød at Frederik Jørgensen resolut trykkede af, men AB-målmanden reddede flot.

AB Tårnby skabte herefter en hel del chancer og selvom forsvaret kæmpede heroisk så kunne de ikke undgår at indkassere to mål til slutresultatet 3-1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *