Realitetssans om parkering, tak
Debat ’P-hus nedstemt’ læser jeg i ugens avis.

“Vi mangler ikke P-pladser” – siger blandt andet Jacob Wøhler Jørgensen. Og henviser blandt andet til p-pladserne på Rolighedsvej.

Hvilke P-pladser?

Hvis du spørger beboere på og omkring Rolighedsvej, så er der ikke p-pladser at give af. De bliver i forvejen optaget i dagtimerne af handlende (især til Ballerupcentret fordi de ikke vil betale) og butiksansatte i området, og hele døgnet er der adskillige, der parkerer på fortovet og på vendepladsen.

Samme Jacob mener også, at når ombygning af bymidten er færdig, så vil der være nok p-pladser.

Hvad han, og de andre med samme holdning, glemmer – er at så begynder renoveringen af bebyggelsen langs centrumgaden, med inddragelse af p-pladser til håndværkercontainere og håndværkerbiler.

Så en smule realitetssans ville klæde de politikere der har nedstemt et P-hus, der ville kunne løse et problem for både handlende og beboere, men også give plads i udenomsarealer til andet end parkerede biler.

Jeg forstår til fulde vreden hos formand for handelsforeningen, Claus Dahl.

Hvis nogen skulle ønske dokumentation for omtalte parkeringer på Rolighedsvej, så har jeg adskillige billeder (med slettede nummerplader, for jeg vil ikke hænge uskyldige mennesker ud).

Alternativt kan man bare gå forbi og se det selv.

1 kommentar om “Realitetssans om parkering, tak”

 1. Ove Ginness siger:

  Jeg bor i Stationsgården på den modsatte side af det nye byggeri på Rolighedsvej (hvor du åbenbart bor) – har udsigt til alle de grusbelagte + den ene asfaltbelagte p-plads.
  Det er flot, at du kan identificere de forskellige brugere af pladserne. Ved ikke hvordan du gør det – farer du hen og spørger eller. . . ?), men de har da nøjagtig samme ret til at parkere der, som du vil have. Du tillader dig også at skyde nogle af dem motiver i skoene om, at de ikke vil betale parkering i Ballerup Centret. Ville du selv betale, hvis du havde et gratis alternativ? 😊
  Hvis ikke bl.a. byens handlende og butikkernes ansatte skal parkere der, hvem skal pladserne da så bruges af? At nogle parkerer tåbeligt, er jo netop fordi de er tåbelige og det kan man nok ikke regelbegrænse.

  Well – er så absolut enig med dig om opfattelsen af politikere, der gerne vil gøre alting kommunalt og ikke drage fordele af private initiativer – det har kvalt megen fri udfoldelse, at kommunen siden Ruder Konge har været regeret af et socialistisk flertal. Derfor lever nu også vi med tåbelig planlægning af rådige kommunale p-pladser til stor gene for erhvervslivet i bl.a. Centrumgaden.
  Det næste bliver nok at de inddrager hele Hold-An Vej til sideparkering, idet kommunens planlæggere påstår, at de hidtil anlagte p-pladser på vejen slet ingen indflydelse har på trafikkens afvikling (sic!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *