Posthuset genopstår nu som foreningshus
Posthus-1-2-scaled.jpg
Det tidligere posthus i Ballerup er nu blevet omdannet til et multihus, hvor der er plads til foreninger, klubber og bibliotek. Nu indvies det officielt. Foto: Arkivfoto
indvielse Efter en lang renovering og ombygning er det gamle posthus på Banegårdspladsen nu klar til at genopstå som multifunktionshus.

Det har længe larmet og banket i det tidligere posthus på Banegårdspladsen i Ballerup.
Men det har være håndværkerne, der efter nogen forsinkelse gik i gang med at omdanne huset til det forenings- og multifunktionshus, som var planen, at det skulle være, siden Ballerup Kommune købte det for 20 millioner kroner. 

Fest og musik
Nu er huset endelig blevet flot renoveret og står nu helt klar, så både byens borgere, etablerede foreninger og løse fællesskaber kan indtage huset og fylde det med liv og fællesskab.
Udover en række foreninger, vil også Ballerup Bibliotek indtage en del af huset og nu inviterer posthuset og Ballerup Bibliotekerne til åbningsfest fredag den 3. september klokken 16-18. Som det hører sig til, vil borgmester Jesper Würtzen (A) klippe snoren og indvie huset.
Bagefter er der åbningstaler, posthuskage samt mad og drikke.
Musikeren Raske Penge vender plader og sørger for festlig stemning, og dagen igennem er der mulighed for at komme med på rundvisninger og høre om husets vej fra traditionelt posthus til byens nye samlingssted. Man kan også møde nogle af de mange brugere, som allerede har deres gang i Posthuset som eksempelvis Ældre Sagen, SIND, e-sport, IT-café, brætspilscafé og mange andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *