Nederlag til LSF
fodbold LSF skulle i gang igen efter sommerpausen og det skete med en kamp mod KFUM.

Det hele startede rigtigt fint. LSF havde bolden en god del af tiden og fik sat sig lidt på kampen. Det var tydeligt for enhver, at KFUM spillede ”divisionsbold” – det vil sige med en masse fysik, godt organiseret og så lange bolde frem.

En yderst effektiv måde at spille fodbold på.

LSF fik bolden flyttet en del rundt uden at komme til det helt store. Conrad Lunde og Mathias Gransee fik plads nok til at få etableret nogle gode opspil, men der manglede lige det sidste.

I det 23. minut fik KFUM clearet bolden og den blev sendt helt ned til LSF’s målfelt. Her stod Jaacob Søberg lige udenfor feltet og den debuterende målmand Peter Plough Johansen kom ud af sit mål.

Bolden blev ikke rigtigt sparket væk fra farezonen og ind imellem de to kom en snarrådig KFUM-spiller og loppede bolden i kassen.

Så var KFUM tændt. Og omkring den halve time skulle de været kommet foran med tre mål. Et godt opspil blev sendt indover og cirka tre meter fra mål stod en helt fri KFUM-spiller. Men hans udmærkede skud blev pareret i kassen og sørme om han ikke gentog det nogle minutter efter.

LSF kom godt til anden halvleg og satte sig igen fra start på spillet. Det pres gav flere angreb og da bolden kom på tværs i feltet og Marcus Weiss denne gang ramte bolden hårdt, rev den udmærkede KFUM-målmand en flot redning ud af ærmet.

Det blev ikke til de helt store chancer og LSF havde svært ved at nedbryde KFUM’s godt kæmpende forsvar. Men nogle indskiftninger var ved at give pote. Ind var kommet en af de nye profiler fra foråret, Rasmus Thygesen, og hans raid i det 83. minut skabte forhåbninger. Han nåede lige akkurat bolden ved baglinjen og hans tværbold blev mødt af en anden indskiftet spiller – Nicolai Mehli – der hårdt presset fik foden på, men igen rev målmanden en god parade frem og så gik det den anden vej.

Når man satser, så åbnes der i den anden ende. Et opspil blev standset og lige pludselig så var en KFUM-spiller alene med LSF-keeperen og så stod det 2-0.

Dommeren sagde 30 sekunder til, men LSF fik lige tid til et hjørnespark. Bolden blev lagt perfekt ind og her kom Conrad Lunde til med en firsttimer og så stod det 2-1, der blev kampens resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *