Hvornår stopper dette vanvid?
Debat Igennem flere år har Ballerup Kommune gjort alt hvad man kan for at trafik chikanere bilisterne.

Det hele starter på Ballerup boulevard, hvor man laver en højresvingsbane i krydset ned mod Hold an Vej. Dette betyder, at der opstår lange og køer i myldretiden for at komme forbi McDonald’s krydset og ned ad Hold an vej.

Man fortsætter herefter med at lave trafikchikaner (indsnævring) ved togstationen ved Malmparken, der igen betyder lang ventetid for vores bilister.

Vanviddet fortsætter ved at man opfører parkeringspladser ude på Hold an vej nede ved rådhuset overfor menu.

Endnu en stor chikane af vores bilister, der skal kæmpe sig igennem byen.

Nedlæggelse af parkeringspladserne bag ved Lidl, er også til stor gene, ikke kun for bilister, men også for de handlende.

På Vestbuen, har man lavet ’røde’ vejbaner” hvilket skaber mange farlige situationer, (specielt ved udkørslen fra haveforeningen) idet bagfra kommende bilister kører inden om, når man som beboer skal dreje ind på en af buerne.

Flere gener for trafikken:

Nu annonceres der igen ændringer på Hold an vej, mellem krydset Bueparken.

På Hold an Vej og Ballerup Boulevard skal der laves nye parkeringspladser. Igen betyder det inddragelse af en vejbane og endnu engang chikanerer man bilisterne og trafikken mest muligt.

I Ballerup Kommune bygger man meget for at tiltrække nye borgere til kommunen, ligesom man gør alt for og få flere virksomheder tiltrukket kommunen. Det eneste man glemmer i denne forbindelse er, at alle de trafikchikaner man laver ødelægger infrastrukturen hvilket betyder, at folk bliver mere og mere utålmodige, når de skal igennem Ballerup.

Man kan stille sig selv det spørgsmål hvornår stopper dette vanvid og hvad er meningen med det?

Måske var det på tide at vi, her op til det kommende kommunalvalg gjorde hvad vi kunne, for at få nogle nye kræfter ind i vores kommunalbestyrelse.

4 kommentarer om “Hvornår stopper dette vanvid?”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  KJELD WIINBLAD.
  Jeg er ikke i stand til at sige Dig imod.

  Du har helt ret.
  Det er som om at Ballerup Kommune helst ser at bilerne forsvinder helt ud af Kommunen, med deres indsnævring af kørebaner.

  Og for at vise, rent statistikmæssigt, at vi har rigelig med parkeringspladser, etablere man nu parkeringspladser på alle mulige steder, fuldstændigt planløst.
  Steder hvor mange ikke har behov for at parkere.

  Og tilsyneladende er der ingen ende på galskaben.

 2. Ove Ginness siger:

  Vanviddet stopper først, når sossernes flertal i kommunalbestyrelsen stopper. . . . Sådan går det, når samme parti sidder på magten i mange, mange år. De blive fuldkomne i egen optik og handler hen over hovedet på borgerne – fordi “de kan”. Nå, den 16. november nærmer sig hastigt 🙂 🙂 🙂

 3. Poul Stougaard siger:

  Den ene tåbelighed afløser den anden. Vi har i årevis brugt formuer på at skabe hurtige gennemfartsveje som fx Ballerup Boulevard og Hold-An-Vej i 2 baner – nu bruger man formuer på at indsnævre, tidl i Skovlunde hvor en rundkørsel fx kunne have løst problemet, langs Hedegårdsparken (en hel vognbane til ‘supercykelsti’ ) og ikke mindst til livsfarligt placerede p-pladser på Hold-An-Vej. Specielt ved kørsel fra Fr.sundsvej mod Sct. Jacobsvej, hvor man efter 2 baner pludseligt skal indsnævres, for et øjeblik efter at kunne køre ind i en højrebane til Sct. Jacobsvej. Stop det vanvittige tætte slumbyggeri i bykernen, lad græsplænen være i fred ved Kasparskolen osv. og lad være at skabe mere trafikkaos i byen. Vanvittigt at trække flere mennesker til byen; se køen fra Tåstrup mod Ballerup hvermorgen !!! Ballerups vejnet er slidt helt ned af den allerede intensive trafik, stedvis repareres med en te-ske asfalt hvor en skovlfuld havde været bedre. Hvorfor asfalter man ikke resten af Hold-An-Vej forbi Rådhuset ?

 4. Martin Jensen siger:

  Rådet for Sikker Trafik skal se på dette .
  Udstigning i trafikken er bestemt ikke noget Ballerup Kommune kan stå inde for .
  Parkering skal ikke foregå på vejbanen, det udsætter bilisterne for unødigt fare .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *