Sponsorpenge til Triton
Triton-3.jpg
Svømmerne i Triton har som en af i alt 2100 klubber og foreninger landet over fået et konkret støttebeløb fra OK. Foto: privatfoto
Støtte Der er et stort sponsorbeløb på vej til Svømmeklubben Triton, der med foreningens sponsoraftale med energiselskabet OK kan se frem til ekstra støttekroner i klubkassen.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningen, der i stedet for en sponsorcheck på 15.571,01 kroner nu kan se frem til 20.242,31 kroner. Et beløb, der naturligvis glæder Jesper Waterval, der er formand i Svømmeklubben Triton.

”Vi er utrolig glade for sponsoratet, som altid varmer i en klubkasse. Støtten skal bruges til svømmerekvisitter, som kommer til at gøre det ekstra sjovt i vandet i den kommende sæson,” siger Jesper Waterval.

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK Benzinkort. Vælger kunderne at knytte OK Benzinkortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Foreningen får fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningen få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK.

I alt 15 øre kan altså gå foreningens vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *