Sjællandsmester i ponyspring
Sjaellandsmester_ride-copy.jpg

Filippa Ørnfeldt og ponyen Buster har netop vundet titlen som Sjællandmestre i ponyspring.

Filippa Ørnfeldt og ponyen Buster har netop vundet titlen som Sjællandmestre i ponyspring. Foto: Privatfoto
PONY Ballerup Rideklub afholdt i weekenden Sjællandsmesterskabet i Ridebanespringning for ponyer. Her har Filippa Ørnfeldt sin pony Buster opstaldet, men med deltagelse af 11 af Sjællands dygtigste ponyryttere, skulle der mere end almindeligt hjemmebaneheld for at gøre sig gældende i konkurrencen. I første gennemspringning af banen, red Filippa og Buster en fejlfri bane, og gik derefter […]

Ballerup Rideklub afholdt i weekenden Sjællandsmesterskabet i Ridebanespringning for ponyer.
Her har Filippa Ørnfeldt sin pony Buster opstaldet, men med deltagelse af 11 af Sjællands dygtigste ponyryttere, skulle der mere end almindeligt hjemmebaneheld for at gøre sig gældende i konkurrencen.
I første gennemspringning af banen, red Filippa og Buster en fejlfri bane, og gik derefter videre til fase to, hvor man skal ride hurtigst igennem banen – stadig uden nedrivninger eller andre fejl.
Anden gennem-ridning klarede Filippa og Buster på kun 36,18 sekunder, og med mere end 10 sekunder ned til nummer to, kunne det efterhånden erfarne makkerpar kalde sig Sjællandmestre i ponyspring.
Næste mål for Filippa finder sted i næste weekend, hvor hun og Buster rider stævner med international deltagelse. Her skal de deltage i Baltic Cup, som i år bliver afholdt i Danmark på CapaCity Showjumping Center i Nordsjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *