Genialt , ikke?
Debat Når vi nu i vores kommune er normeret med en trafikchef – ovenikøbet en miljø- og trafikchef, vil jeg stærkt opfordre til, at hun i myldretiden (og såmænd også før og efter), tager ophold på Hold-An Vej i nordgående retning og studerer trafikken, som hun åbenbart er ansvarlig for.

Kommer hun ud af sit kontor og gør dette, vil hun opleve en stangtrafik af personbiler, varebiler, lastvogne og busser, der snegler sig af sted (her bør hun også tage miljøchefkasketten på). Årsagen til, at trafikken opfører sig sådan er, at den ene vejbane er inddraget til parkering på et ”pænt” stykke – der i øvrigt netop er blevet udvidet med yderligere 25 p-pladser. De nye pladser er blandt andet anlagt omtrent ud for indkørslen til den store p-plads foran rådhuset – genialt, ikke?

Samtlige af disse vejsideparkeringer udgør en fare for bilernes passagerer, der stiger lige ud i en ofte tæt trafik. Ret adrenalinfremkaldende og – genialt, ikke?

Undervejs i inddragelsen af Hold-An Vejs ene vejbane, er der oplyst fra kommunen, at det intet betyder for trafikkens afvikling, men det kan man faktisk ved selvsyn konstatere er usandt – genialt, ikke?

Senest er denne påstand fremsat i forbindelse med de omtalte nye 25 p-pladser, så skrivebordsarbejdet fortsætter ufortrødent – genialt, ikke?

Jeg mindes, at der engang var beklagelser fra biltrafikanter om, at det var svært for dem at komme til deres arbejdsplads i kommunen rettidigt, fordi fremkommeligheden på vejene dertil var elendig. Nu er den jo sandelig blevet meget bedre – genialt, ikke?

Tag udvalgsformanden med på turen til Hold-An Vej – det kunne undtagelsesvis være det hjalp, og så bliver det jo først – virkelig genialt, ikke?

2 kommentarer om “Genialt , ikke?”

 1. Martin Jensen siger:

  Vej sideparkering er livsfarligt .
  Den ny anlagte p plads på hjørnet af Gl Rådhusvej – Hold An Vej er efter min mening
  den værst tænkelige placering .
  Den ligger alt for tæt på et kryds .

  Jeg vil på det kraftigst opfordre til at man omgående får fjernet den p plads .
  Der vil opstå meget farlige trafikale situationer her .
  Desværre har vi med totalt inkompetente personer at gøre ,som
  bruger vores penge på sådanne vanvittige ting .

 2. Thomas Kruse siger:

  Man kan heller ikke vige for ambulancer der skal mod syd eller nord. Det kan koste menneskeliv når minutter kan være afgørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *