Volleypiger rykker op i rækkerne
Rosenlund-Volley-2.jpg
Volleypigerne fra Rosenlund er på vej til at rykke op i serie 1 i Sjællandskredsen. Foto: privatfoto
Volleyball Rosenlund Volley har igennem et par år bygget et stærkt hold af ungdomsspillere op, som sammen har vundet i rækker langt over egen alder,

Sidste sæson blev holdet således vindere af grandprix turneringen på Sjælland, både i U16 rækken men også overordnet for hele turneringen fra U14 til U18 rækken.

Pigerne nærmer sig nu voksenrækkerne, og derfor åbner vi et ungt damehold med disse piger som bærende kraft, og efter sommerferien skal pigerne spille i Dame Serie 1 i Sjællandskredsen.

“Som træner glæder jeg mig til at se pigerne møde andre, voksne, og udfordre deres egne kompetencer, som de ikke bare kommer til at bruge for at sejre deres vej op ad i systemet, men også skal være med til at skærpe deres sidste ungdomsvolley år”, siger træner Morten Løgager.

Holdet træner fortsat to til tre gange ugentligt, og takket være Ballerup kommunes velvillighed er klubben i stand til at træne hele sommer perioden bortset fra uge 28-30 hvor trænerne får lov at hvile ørerne, men inden og efter er der klart plads til at komme og være med hvis flere er interesserede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *