Svar om grusparkering
Debat Kære Ole Foss Andersen.

Tak for dit læserbrev om den mulige etablering af grusparkering ved Skovvej. Det er korrekt, at det udpegede areal ligger i en såkaldt ’grønne kile’, som står beskrevet i ’Fingerplanen’.

Det er dog vores vurdering, at etableringen ikke kolliderer i forhold til kommuneplanens bestemmelser om økologisk forbindelse eller om værdifuldt landskab.

Parkeringspladsen indtager nemlig et meget lille område, og den bliver også anlagt i grus i stedet for asfalt. Indkørslen fra Skovvej til pladsen vil ligeledes blive en grusvej, og stien fra parkeringspladsen til Egebjerghuse vil blive anlagt som enten en grussti med flis eller en sti med fliser. Samlet set vurderer vi, at pladsen ikke vil have væsentlig negativ indflydelse på områdets landskabelige og naturmæssige værdier.

Derudover vil pladsen også understøtte og gøre adgangen til skoven nemmere, da gæster til skoven vil kunne gøre brug af pladsen, og det samme vil den nærliggende orienteringsklubben kunne.

1 kommentar om “Svar om grusparkering”

  1. benny felsted siger:

    Godt svar fra centerchefen ,kan du også svare på hvorfor at i ikke ændre jeres beslutning når det konsulentfirma kommunen selv har bestilt til at undersøge mulighederne, direkte advare mod at anlægge en P-plads med udkørsel til Skovvej ,samtidig har en gruppe medarbejdere fra Valhalla i høringssvar ikke ment at der er behov for yderligere pladser ,de har aldrig, selv i spidsbelastede perioder, manglet og der skal samarbejde med Villaen godt kan finde flere hvis det skulde blive nødvendigt ,oven i at det også er spild af penge når der skal trækkes kabler til lys ,skilte med P restriktioner vel også skraldespand, og hvem mon der ryder kl.6 om morgenen hvis der kommer noget sne, forventer heller ikke at der må bruges salt på engen, der er heldigvis mange så stykker med græs i kommunen der irritere visse personer i kommunalbestyrelsen, så vi troede at der ville gå mange år før de skulde ødelægge det her uden for byzonen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *