Svar om græsrabatter og vilde blomster
Debat Kære Lise Marott.

Ballerup Kommune ønsker ligesom dig, at flere græsrabatter skal stå ”vilde”, så flere vilde blomster kan få plads til at vokse op og blomstre. Vi har allerede udvalgt en del rabatarealer, som vi kun slår én gang om året. De steder samler vi også det afslåede materiale op, så vi fremmer mulighederne for, at de vilde blomster kan vokse op.

Vi vil gerne udpege endnu flere græsrabatter til slåning færre gange og gerne sådan, at de slås på forskellige tidspunkter af sæsonen, så vi fremmer forskellige vilde blomster – så længe vi ikke går på kompromis med trafiksikkerheden. Der vil dog fortsat være græsrabatter, som vi slår oftere, så de ikke når at blive så høje, som dem du henviser til på Hold-an Vej.

Rabatterne, som du nævner, skulle faktisk have været slået for et stykke tid siden, så de slet ikke havde fået den højde, som de nåede at få.

Vores entreprenør, der står for slåning af rabatter i år, er dog blevet forsinket, og derfor er nogle græsrabatter blevet højere end planlagt. Dette kan vi jo så gribe som en mulighed og bruge observationerne i vores fremtidige planlægning af rabatslåningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *