Svar om byggeballaden i Måløv
Debat Det fremgår af artiklen om byggeballaden i Måløv i Ballerup Bladet den 23. juni, at naboerne tilsyneladende ikke skulle være blevet hørt, samt at det angiveligt har været svært at få Ballerup Kommune i tale. Jeg synes bestemt ikke at det er tilfældet.

Jeg kan blandt andet oplyse, at naboer til byggeprojektet er blevet hørt af to omgange. Første gang var i juli 2020 og senest i november 2020. Høringerne har omhandlet bebyggelsesprocenten og parkeringsforhold samt skygge- og indbliksgener.

Den første høring i juli 2020 blev sendt direkte til alle naboerne, og Ballerup Kommune modtog svar fra både naboer og deres advokat. Den anden høring sendte kommunen i november 2020 derfor til den advokat, som naboerne havde hyret til at varetage deres interesser. Der har efterfølgende været korrespondance med begge parter.

Naboerne har via advokaten indklaget sagen til Byggeklageenheden, og jeg er netop blevet oplyst, at klagen den 23. juni 2021 er blevet afvist af Byggeklageenheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *