Svar om brev til grundejere
Debat Kære Steen Strøm.

Tak for din kommentar til kommunens brev om beskæring.

Som du skriver, er der tale om en generel henvendelse – og ikke et specifikt brev til grundejere om et problem hos den enkelte. Det har åbenbart ikke været tydeligt nok. Det beklager vi naturligvis, og det er noget, som vi tager med i vores videre arbejde.

Brevet er sendt ud, da Ballerup Kommune normalvis får mange henvendelser fra borgere om blandt andet fortove, som kan være svære at passere, fordi der for eksempel er meget ukrudt i belægningen, eller beplantningen spærrer for færdsel. Dette har vi ønsket at forebygge ved at skrive ud til alle grundejere, så alle er klar over hvilke forpligtelser og ansvar, der påhviler grundejeren.

2 kommentarer om “Svar om brev til grundejere”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Vi takker for at blive orienteret om hvilke forpligtelser borgerne har ang. ukrudt, hækkeklipning, generende grene m.m. på veje og stier. ?

  Og vil nu spørge lidt til kommunens forpligtigelser. ??

  Idet jeg nu flere gange har spurgt til hvem der er forpligtiget til at fjerne grene der skærmer for lyset fra de nye, høje master på fortove og stier.

  Idet man har plantet en sådan mast ved fortovet op til min grund.
  Og stukket masten op mellem grenene på mit gamle nøddetræ.

  Problemet er at jeg nu ikke selv kan nå helt op og beskære grenene omkring den høje mast , end ikke med min lange teleskop sav.
  Og da det er Kommunen der har valgt disse høje master, går jeg ud fra at det også er Kommunen der er forpligtiget til at beskære omkring dem, de steder hvor grundejerne ikke kan nå.

 2. Martin Jensen siger:

  Den kære driftplanlægger ,skulle heller begynde og bevæge sig rundt i kommunen .
  Måske han så bedre kunne planlægge .
  Det er klassisk at være efter grundejerne ,og samtidigt ikke opfylde sine egne forpligtigelser .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *