Spil volley på ’stranden’ i Måløv
Volleybane-i-Maaloev.jpg
Den nye beachvolley bane i Måløv giver mulighed for at få rystet coronadoveneskaben af sig. Foto: privatfoto
Volleyball Nu er der endnu en mulighed for at komme ud og ryste Coronanedlukningen af sig.

Måløv har fået en ny beach volleyball bane foran Måløv hallen. Banen er klar til brug og åben for alle.

Har man lyst til at spille på banen, så kommer man bare forbi og medbringer sin egen bold. Hvis man ikke selv har en volley bold, kan man låne bolde i Kulturhus Måløv eller i aktivitetscontaineren i Måløv Naturpark.

Savner man nogen at spille med, kan man finde andre spillere i Facebook gruppen ”Beachvolley Måløv”

Det er Måløv Idræts Forenings Frivillige, der har lavet banen som består af 170 tons sand. Foreningen har modtaget 30.000 kroner i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje til etableringen af banen og Ballerup Idrætsby har bidraget med net og bolde. ”Vi håber at mange har lyst til at komme og nyde det gode sommervejr og få motion og smil på læben” fortæller Jannik Böcher Lassen, der er Volley ball træner i foreningen.

Beach volleyball banen er etableret midlertidigt frem til efteråret og hvis sommeren viser stor aktivitet vil man søge om tilladelse til at lade banen overvintre frem til næste sommer.

Banen indvies officielt søndag den 27. juni klokken 14, hvor der vil være frivillige, der giver en introduktion til banen og spillet. Det vil være muligt at prøve at spille med og øve forskellige volley slag.

Det er en eftermiddag for familier, unge og voksne – alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *