Sommersjov er på trapperne
Debat Sommersjov for børnene begynder lige om lidt.

Langt de fleste af kommunens foreninger er med til at lave aktiviteterne og nogle er uden betaling.

Paletten er meget bred. Der er udbudt 35 vildt forskellige aktiviteter alt fra banecykling, friluftsliv, riffelskydning til aktiviteten Flora Ballerup, som er et særligt tilbud, hvor bibliotekerne samarbejder med skoletjenesten og Ballerup Museum.

Tilbuddet handler om at lege og eksperimentere med blomster. Børnene skal blandt andet lave kort over Ballerup, Måløv og Skovlunde, hvor de lærer at notere de blomster, de finder rundt omkring. Noget jeg tænker Ballerup Museum kunne registrere, og som vi fremadrettet kunne få gavn af ude på museet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *