Sådan gør du haven klar til sommer
ballerupbladet.dk-haandvaerkernoglen.dk_.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Ser du frem til en varm sommer i Danmark, og ønsker du at pifte din have op til den nye sæson? Så skal du læse med her. Efter et langt efterår og vinter ser din have med høj sandsynlighed trist ud og trænger til en kærlig hånd.

Der er nemlig ikke noget bedre end at nyde morgenkaffen eller havefesten i en have, som er indbydende og nydelig at kigge på. Dog kan det være et uoverskueligt projekt at finde ud af, hvor man skal starte med alle de mange projekter, som skal igangsættes.

Vi vil give dig en overskuelig guide til, hvordan du gør din have klar til den varme sommer, uanset om dit budget eller lille eller stort.

Fjern ukrudt og klip hækken
Et godt sted at starte er uden tvivl at få styr på hæk og ukrudt, som med det samme vil give din have et helt nyt og friskt udtryk. Her er det vigtigt, at du har en god hækkeklipper, som vil gøre arbejdet let og effektivt. Har du mod på at få lidt sved på panden, kan du vælge den manuelle klipper, som også kan gøre et udmærket stykke arbejde.

I takt med, at temperaturen stiger, vil du opleve, at ukrudtet vokser i en ualmindelig fart. Brug håndkraft eller en ukrudtfjerner til at tage både de små og store uønskede planter. Med disse to opgaver løst, vil din have uden tvivl være et skridt nærmere på sommeren.

Få renset dine havefliser
Har du havefliser i din have, er der stor sandsynlighed for, at de trænger til en grundig omgang rengøring. Over de kolde og våde måneder kan dine fliser nemlig blive udsat for både alger, flisepest og mere. Få en professionel fliserenser til at stå for jobbet og få glæde af rengjorte fliser, som vil holde i flere sæsoner.

Typisk vil fliserne under en fliserens bliver behandlet med modstandsdygtigt materiale, som gør dem robuste overfor alle temperaturer og vejrforhold. Dette bliver gjort med en vandafvisende belægning, der beskytter mod både snavs, alger og alt derimellem. Investeringen i fliserens kan have stor økonomisk gevinst, da du i så fald ikke risikere at skulle skifte alle fliserne ud på et senere tidspunkt.

Køb nye havemøbler og blomsterbede
Friske havemøbler er altid et fremragende supplement til haven, som med garanti giver et frisk pift. Du kan vælge mellem et hav af muligheder, herunder former og materialer. Er du til det rustikke look, kan du tage en nærmere kig på fine træmøbler, der passer perfekt ind i det udendørs. Leder du modsat efter et mere moderne udtryk, som på samme tid kræver minimal vedligeholdelse, kan du udforske havemøbler i holdbar plast, som efterligner forskellige typer af naturmaterialer.

Som sidste prik over i’et, anbefaler vi, at du udvælger nogle fine blomsterbede til din have. Disse kan både være store og små, hvortil du skal vælge den størrelse, der passer til den tid, du vil investere i vedligeholdelsen. Vælg mellem massevis af farverkombinationer og former, og sammensæt dine helt unikke blomsterbede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *