Ny journalist på Ballerup Bladet
Mia-02-23-21-scaled.jpg

Mia Lundholm er tilbage på redaktionen på Ballerup Bladet efter 11 års fravær. Selvom hun har været vidt omkring siden , så glæder hun sig til igen at skrive om det lokalsamfund, som hun har boet tæt på siden hun var barn.

Mia Lundholm er tilbage på redaktionen på Ballerup Bladet efter 11 års fravær. Selvom hun har været vidt omkring siden , så glæder hun sig til igen at skrive om det lokalsamfund, som hun har boet tæt på siden hun var barn. Foto: Kaj Bonne
JOURNALIST Efter 11 års fravær er Mia Lundholm tilbage som journalist på Ballerup Bladet. Der er et nyt ansigt på Ballerup Bladet fra juni måned. Vores hidtidige journalist, Anja Berth, fik drømmejobbet som underviser, og den slags skal man jo ikke sige nej til. Derfor er der nu en ny i stolen. Hun hedder Mia Lundholm […]

Efter 11 års fravær er Mia Lundholm tilbage som journalist på Ballerup Bladet.
Der er et nyt ansigt på Ballerup Bladet fra juni måned. Vores hidtidige journalist, Anja Berth, fik drømmejobbet som underviser, og den slags skal man jo ikke sige nej til. Derfor er der nu en ny i stolen.
Hun hedder Mia Lundholm og har for 11 år siden slået sine folder på nærværende avis.
I fraværsperioden har hun fået tiden til at gå blandt andet som tekstforfatter og redaktør i Berlingske Marketing, men hun har alligevel ikke kunne holde sig helt væk fra Ballerup. Nogle har måske hilst på hende, når hun ind imellem har vikarieret som fotograf for bladet.
Mia fik øjnene op for foto blot 10 år gammel, dengang gæstetoilettet hjemme hos mor og far blev omdannet til et mørkekammer.
Mia er multi-medie uddannet på college i London, hun har en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet, tog et semester på universitet i Dublin og et praktikforløb i DR Søndagsmagasinet. Sideløbende med studierne arbejdede hun i BT og Berlingskes produktion i syv år.
Ud over Ballerup Bladet og Bagsværd Søborg Bladet har Mia erfaring som journalist fra aviser på Vestegnen, Frederiksberg og Hillerød. Hun har også skrevet for andre medier, så som home avisen, rejsemagasin og Digital Foto, men det er lokaljournalistikken, der ligger Mias hjerte nært.
Have sjælen med
“Lokaljournalistik har mulighed for at komme helt tæt på, og fortælle historier, der er nærværende. Emner der berører dig og mig. Både artikler om en ny restaurant i nabolaget, centerudvidelsen i Skovlunde eller portrættet af naboens datter, der har været på jordomrejse, synes jeg giver os et indblik i livets gang med et lokalt twist. Vi vil gerne kende det sted, hvor vi hører til og føler os hjemme. Jeg kan især godt lide at skrive artikler, der har sjælen med,” siger Mia Lundholm.
Siden hun var to år, har Mia boet i Værløse, dog med et år i England, så Irland, København og England igen, men hun vender altid tilbage.
“Hus, have, hund, tre børn, manden og rejser, prioriterer jeg højt, men ikke nødvendigvis i den rækkefølge,” griner hun.
Området kan noget
Husbond Claus arbejder udenlands og har et bijob som grafisk designer for musikeren Jean Michel Jarre. Mia hjælper med online tekster, tager koncertbilleder og rejser gerne med til Paris, når mandens arbejde kalder.
“Og selv om det er super spændende og man godt kan blive lidt starstruck, tro mig, så glæder jeg mig til at lande på redaktionen i Ballerup igen. For ingen tvivl om at vores lokalområde kan noget. Ude er godt, men hjemme er nu engang bedst.”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *