Millioner til lækrere legepladser
Legeplads-Foto-Tormod-Rossavik-COLOURBOX-copy-1-scaled.jpg
Der skal udføres sikkerhedscheck og udbedres faldunderlag på legepladserne i Ballerup Kommunes skoler og institutioner. Der er blevet slidt mere på dem end normalt, så det kan blive dyrere end planlagt. Foto: Tormod Rossavik/Colourbox.
Vedligeholdelse Der er afsat i alt 2,5 millioner kroner til at renovere legepladserne på kommunens skoler, BFO’er og institutioner. Men det kan blive dyrere.

Ballerup Kommune vil give legepladserne på kommunens skoler, BFO’er, klubber og institutioner en overhaling.

Det er den årlige vedligeholdelsespulje, der kommer i spil, når politikerne vedtog at bevilge 2,5 millioner kroner til formålet.

På BFO, skole- og klubområdet vil midlerne dække den årlige sikkerhedsinspektion og udbedring af sikkerhedsudfordringer, som den eksterne inspektion har påpeget. Desuden skal faldunderlaget udbedres og desuden er der afsat penge til at indrette mindre, nye legepladstiltag som følge af restriktioner.

Mere slidt

Det påregnes, at der er sket mere slid på legepladserne end normalt på grund af corona og derfor er der flere legeredskaber, der skal skiftes eller repareres.. Det vil ske løbende i samråd med den enkelte skole eller BFO løbende gennem året. Dermed kan der løbe yderligere udgifter på i løbet af året, efterhånden som fejl og mangler opdages.

Der er desuden afsat ekstra penge på daginstitutionsområdet til udskiftning og udbedring af hegn omkring institutionerne, hvor det vurderes, at børn kan komme gennem hegnet, så man øger sikkerheden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *