Idrætten åbner i ferien
Fodbold-indendoers-foto-Mikkel-Bigandt-COLOURBOX-scaled.jpg

Young northern european boys playing a indoors soccer training match inside an indoor sports arena.

Der kan trænes i den indendørs idrætsfaciliteter i sommerferien. Det har politikerne netop besluttet.. Foto: Foto: Mikkel Bigandt/ Colourbox
Motion Fremover kan idrætsforeninger bede om at åbne til de indendørs faciliteter selvom det er ferie. Dermed kan man tiltrække flere der vi dyrke idræt i de ellers stille perioder.

Som for så mange andre har coronaen betydet nedlukning af store dele af forenings-og idrætslivet og haller og baner har ligget stille.

Det betyder også, at mange ikke har kunnet dyrke deres idræt indendørs i lang tid.

Men nu skal det være slut.

Kommunalbestyrelsen har netop besluttet, at der skal åbnes for indendørs idrætsfaciliteter i den forestående sommerferie.

Baggrunden er, at en række idrætsforeninger har ønsket få adgang til diverse indendørs faciliteter og børne- og skoleudvalget har udtrykt samme ønske.

Det er meningen, at åbningen skal være behovsstyret, hvilket er i tråd med 2020, hvor der kan åbnes de steder, hvor der er behov.

Det betyder i praksis, at foreninger, der ønsker at benytte indendørs faciliteter, henvender sig til administrationen om ønsker og behov. Derefter vil administrationen ud fra det samlede behov åbne, hvor det er muligt i forhold til planlagte vedligeholdelses- og byggearbejder i de kommunale bygninger.

Udgiften til rengøring af en idrætshal er omkring 1000 kroner pr. aktivitetsdag og i 2020, da man havde lignende ordning, kostede det 25.000 kroner ekstra oveni udgiften til den normale rengøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *