Familievolley skaber vokseværk i Rosenlund
Ramasjang-volley.png
Store og små kan hygge og lege bold med Ramasjang Familievolley, og det har skabt medlemsvækst hos Rosenlund Volley. Foto: privatfoto
Volleyball Da Rosenlund Volley talte medlemstal op for 2020, var de blevet 30 spillere mere i klubben sammenlignet med 2019, blandt andet takket være et nyt Ramasjang Familievolleyhold, som på rekordtid gav klubben 12 nye medlemmer – alle under seks år.

Ramasjang Volley henvender sig til børn i alderen 3-6 år og her kommer børnene sammen med deres forældre til at spille og lege med bolde i forskellige størrelser, samtidig med at deres motorik styrkes.

”Vi startede et Ramasjang Familievolleyhold op i september 2020, fordi det lød som en god mulighed for at få de små børn tidligt ind i hallen og tilbyde dem og deres forældre noget sjovt at lave sammen. En af vores damespillere havde selv en datter i alderen og havde lyst til at være træner for holdet, så det blev slået op på vores Facebookside og blev meget hurtigt booket op.” fortæller formand i Rosenlund Volley, Joan Krogh.

Rosenlund Volley var en af de første volleyballklubber i Danmark, der efter Volleyball Danmarks lancering af Ramasjang Familievolleykonceptet fik hjælp til et opstartsforløb til klubben. Opstartsforløbet har blandt andet betydet besøg af Volleyball Danmark i flere børnehaver i Skovlunde, hvor børnene er blevet introduceret til volleyball. Få måneder efter var der både et nyt hold og en masse glade børn i hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *