Få mere interessante outfits med ringe til mænd
ballerupbladet.dk-www.northernlegacy.dk-28-06-2021-scaled.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Synes du også nogle gange, at det kan være svært at sammensætte et outfit som mand, som faktisk er interessant? Oplever du også, at det kan være svært at sætte dit eget præg på din stil, hvis du samtidig vil være moderigtig?

Måske skulle du prøve at gøre mere ud af dit look med et flot smykke. Det er nemlig også en mulighed for dig som mand. Faktisk kan en fingerring være lige det, der skal til for at forbedre dit outfit.

Gør simple outfits interessante
Du har måske ofte hørt udtrykket: “less is more”. På dansk betyder det direkte oversat, at mindre er mere. Reelt set er det ofte noget, som vi siger om påklædning, fordi man mener, at du ofte kan nøjes med at holde din stil forholdsvis minimal.

Det kan være en god idé at gå efter dette udtryk, hvis du ikke vil nærmest drukne i for mange farver og mønstre eller for meget tilbehør. Når det er sagt, så kan det også være sjovt at eksperimentere med netop det.

Du kan gøre et simpelt outfit mere interessant med det rette tilbehør, som for eksempel ringe til mænd.

Derfor er smykker en god idé
For mange er smykker måske primært noget, som kvinder bærer. Egentlig er der ingen grund til det, for det modsatte køn kan også have stor glæde af at bære smykker.
Det kan være med til at skabe mere kant i et look, og så kan det også give et anderledes udtryk, end det alle andre har i deres påklædning. På den måde kan du altså kunne klæde dig på en mere unik og individuel måde.

Et smykke kan også bruges til at samle et outfit, som mangler en rød tråd, eller noget der viser, at det ikke bare var det første, du fandt i skabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *