BMS-backgammon slog elitehold
backgammon-copy-3.jpg
Glade BMS-spillere efter den overraskende sejr. Foto: privatfoto
Tankesport Hvis de går rundt med brede smil hos BMS Backgammon Klub for tiden, er der god grund til det.

Klubben, der har hjemmebane i AktivCenter Ballerup, leverede torsdag 3. juni en vaskeægte sensation.
I pokalturneringen under Dansk Backgammon Forbund (DBgF) vandt klubben over eliteholdet ”Mariannes Drenge”.

Det er et hold, der består af flere, meget erfarne spillere, der har vundet holdturnering, DM og store mesterskaber i ind- og udland. Med på holdet var blandt andre Kasper Nagel Nielsen, der for tiden er nummer 1 på ranglisten i Danmark.

Han blev besejret to gange på aftenen, og også landsholdsspillerne Michael Weile og Jens Christian Pedersen måtte indkassere nederlag. Sammenlagt vandt BMS med 4-2, hvilket må siges at være en artig overraskelse fra et hold, der spiller i 3. division

Holdet er nu videre i pokalturneringen, til en afgørende kamp den 10. juni. Vinder BMS her, er klubben med i det store pokal-finalestævne, der finder sted den 28. august, med deltagelse af de otte bedste hold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *