Tre-dages løbet vender tilbage
Cykelloeb-10-07-20.jpg
Efter lang tids tomhed, skal der igen køres cykelløb i Ballerup Super Arena, når DBC igen skyder gang i det populære tre-dages løb. . Foto: Arkivfoto
Cykling I februar 2020 afviklede verdens ældste cykelklub, DBC, et meget succesfuldt 3-dagesløb i Ballerup Super Arena.

Anden udgave var planlagt til november 2020, men måtte aflyses grundet coronapandamien. Nu er DBC klar igen til at køre den 11. til 13. november.

“Det bliver fantastisk at komme i gang igen. Det bliver tre dage med godt cykelløb og så håber vi at kunne skabe 6-dagesstemning over alle tre dage,” siger DBCs formand Bjarne Kratholm.

Der skal køres torsdag til lørdag og både for herre- og kvinde elite, et talentløb og et såkaldt miniløb for drenge og piger mellem 12 og 14 år.

“Vi forhandler med en række store profiler om deltagelse i løbet, og håber på stor opbakning fra cykelfans, så vi kan sikre 3-dagesløbet som et fast event år efter år,” siger Bjarne Kratholm.

Som udgangspunkt er der free seating i hallen, men DBC følger udviklingen i coronarestriktionerne tæt, og kan vælge at lave sektionsopdeling i hallen.

De første 500 billetter per dag vil i givet fald være i sektion A, de næste 500 i sektion B osv. Hallen vil i givet fald blive opdelt i sektioner. Sektion A er langs målstregen.

Løbets officielle website er www.dbc3dages.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *