Sådan får du slappet af i en travl hverdag
ballerupbladet.dk-www.lydbogreolen.dk-03-05-2021.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Vågner du hver morgen op til en hverdag, der allerede er propfyldt med planer, arbejder og meget andet, så er du ikke den eneste.

Mange danskere vil kunne nikke genkendende til, at det kan være svært at finde tid til egentligt at slappe af i hverdagen. Det er naturligvis ikke godt, og det er vigtigt, at man får slappet af, selvom man har mange ting om ørerne. Her bliver du klogere på, hvordan du får mere tid til afslapning og derved også mere ro.

Bliv bedre til at tage en pause når du har brug for det
Det kan være svært at mærke efter, når man har mange ting at se til, og langt de fleste har en tendens til at overse behov og mavefornemmelser. Har du brug for mere ro og mere afslapning i din hverdag, så kan det være, at du skal blive bedre til at tage en pause, når du kan mærke, at du har brug for det. Måske det er nok bare at tage 5 minutter udenfor for at trække noget frisk luft, eller måske du skal tage 10 minutter og gå en lille tur. Du finder hurtigt ud af, hvad der fungerer for dig.

Kom helt ned i gear med hjælp fra lydbøger
Der er mange, der sidder med hovedet ned i skærme, inden de skal i seng, og det er ikke altid en god idé. Skærme udsender det, der kaldes for blåt lys, og det kan påvirke din hjerne på den måde, at den har svært ved at slappe af, når du skal sove. Er det noget, du kan genkende, så kan det være, at du skal forsøge dig med lydbøger inden sengetid. Du skal på den måde kun fokusere på at lytte. Klik ind og bliv meget klogere på mulighederne og udvalget via linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *