Nyindrettet kollegium solgt
Telegrafkollegiet.jpg
Den tidligere erhvervsejendom på Telegrafvej er nu indrettet til kollegium. Nu er det solgt til en tysk fond, men kollegiet vil fortsætte som hidtil. Foto: Byens ejendom.
Udvikling For få måneder siden blev Telegrafkollegiet på Telegrafvej i Ballerup færdigombygget og indviet. Nu er det blevet solgt til en tysk fond

I oktober måned stod et nyt kollegium klar i Ballerup. Det var den tidligere erhvervsejendom på Telegrafvej i Ballerup, der blev bygget om og indrettet til 262 studieboliger samt en række fællesfaciliteter for studerende fra hele området.

Nu har den hidtidige ejer af kollegiet, Gefion Group solgt ejendommen til den tyske Catella European Sudent Housing Fund II.

Solgt videre

Gefion Group er især specialiseret i at udvikle ejendomme og derfor er det helt naturligt, at man sælger til en fond, der kan drive kollegiet videre.

Der vil ikke umiddelbart blive nogle ændringer for de studerende på kolle-
giet, der ligger tæt på DTU Campus og som har studerende fra 54 forskellige studier.

De fleste læser på netop DTU eller Københavns Universitet, men der er også studerende, som læser sygeplejerske, social- og sundhedhjælper, politibetjent, lærer og ergoterapeut.

Ejendommen på Telegrafvej er opført i 1971 af den legendariske byggematador Bøje Nielsen og har indtil 2018 være erhvervsejendom. Den blev så overtaget af Gefion Group,
der udviklede den til kollegium.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *