Jonstruplejrens fremtid
Debat Vi i SF mener, at der maksimalt må bygges 300 boliger i Jonstruplejren, men det kommer selvfølgelig an på de konkrete forslag.

I ’ideoplæg for Jonstruplejren’, som er sendt til kommunalbestyrelsen fremgår det, at der er udviklet et konkret projekt, som ser spændende ud. Flere steder kunne vi godt tænke os to etager, da dette åbner op for mere plads til naturen.

Vi ønsker spændende, mangfoldig og forskellig arkitektur og varierede boligformer. Jeg vil gerne fremhæve, noget oplægget også skriver om, nemlig seniorboliger, hvor man skaber fællesskabet for ældre mennesker.

Derudover ser vi i SF gerne at mindst 25% af boligerne udgøres almene boliger. Vi ønsker nemlig billige boliger og en varieret boligmasse, hvor folk har råd til at bo.

Når det er sagt, så er det vigtigt, at vi sikrer bæredygtigheden både i forhold til boligernes arkitektur mv men også at sikre naturen og en høj biofaktor. Med biofaktoren mener jeg, at vi skal have forskellige beplantningstyper og sikre områdets grønne præg.

Vi i SF vil meget gerne bibeholde naturen i Jonstruplejren. Vi synes, at naturen er vigtig for mental og fysisk sundhed, men det skal ikke kun gælde kun for de kommende borgere i Jonstruplejren, det skal gælde for alle borgere i Ballerup Kommune.

2 kommentarer om “Jonstruplejrens fremtid”

  1. Ove Ginness siger:

    ”Vi i SF” skulle måske tænke lidt over, hvorfor I altid skriver om varm luft – der står jo ingenting, som ikke alle, uanset partifarve, kan skrive under på. Endnu et luftigt valgoplæg fra en ambitiøs kandidat, gå jeg ud fra – men billetsalget er nok allerede stagneret med dette sludder. (Eks.: Biofaktoren er en beregnet værdi af forskelligheden – så hvor er “vi i SF”s forslag til denne beregning? – uden den, er det blot øregas :-))

  2. Tom Therkildsen siger:

    Bare nysgerrig. Hvordan lander i på tallet 300? Mener I at etagebyggeri åbner for mere plads til naturen? Bygger det på erfaringer fra andre naturområder med etagebyggeri? “Vi i SF vil meget gerne bibeholde naturen i Jonstruplejren….” med 300 boliger hvor i godt kunne tænke jer to etager! Hvis jeg forstår din tekst korrekt, er jeg som minimum fuldstændigt uenig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *