Første skridt i næste Skovlunde-etape
Spadestik-Skovlunde.jpg
Bjørn Skouenby og borgmester Jesper Würtzen ved skiltet, der skal markere, at her på grunden går man snart i gang med at bygge boliger og butikker. Foto: privatfoto
Udvikling Byggeriet af otte boliger og butikker på Bybuen i Skovlunde går snart i gang. Det er bygherren bag Skovlunde Center nord, der nu tage første skridt i den kommende center nord-etape.

Det var ganske stilfærdigt og der var hverken spader, flag eller gravemaskiner linet op.

Men perspektivet er det samme som ved en normal ’første spadestik’ begivenhed.

På den lille grund ved Bybuen i Skovlunde, klos op ad Netto og Skovlunde Apotek, hvor der engang lå en AAB-p-plads stod to mænd og et skilt.

Det var borgmester Jesper Würtzen (A) og Bjørn Skouenby, der står bag udviklingen af Skovlunde Center Nord. De markerede, at der netop på denne grund snart går et nyt byggeri i gang.

Det skal omfatte otte nye boliger samt butikker i gadeplan og er første skridt i den næste etape af center Nord-udviklingen.

Færdig næste jul

”Vi skulle gerne gå i gang i denne uge og regner med at være færdige med de otte boliger samt butikker i 3. eller 4. kvartal 2022. Det afhænger lidt af leverancerne af byggematerialer. Men det er i hvert fald begyndelsen på næste etape,” siger Bjørn Skouenby.

Det har længe været et ønske fra borgerne i Skovlunde, at man kunne se den videre udvikling af bymidten efter første skridt blev taget for snart et par år siden med indvielsen af etagebyggeriet ud mod Bybuen.

Siden har der være stille omkring den videre udvikling, men nu er det gamle center revet ned og desuden er 1927 Estate i gang med at opføre lejligheder ud mod Ballerup Boulevard.

Nu tages de første små skridt altså mod en videre udvikling af den nye bymidte nord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *