Støtte til rideklub
Hestebillede-nyt.jpg
Ballerup Rideklub kan med en håndsrækning på 30.000 kroner nu skrue op for stævnerne. Her en flok af klubbens ridepiger med det synlige bevis på donationen. Foto: Ballerup Rideklub.
Ridning Ballerup Rideklub har netop fået 30.000 kroner af Nordea-fondens Lokalpulje.

Pengene skal primært gå til støtte til de årlige stævner.

Rideskoleansvarlig, Maria Kromann er kisteglad for nyheden.

”Vi er meget stolte, ydmyge og dybt taknemlige over, at Nordea-fonden vil støtte os, så vores stævner bliver bedre og derved gavner flest mulige. Vi er den næststørste rideklub på Sjælland og hører dermed til en af de største i Danmark, så vi har en stor økonomi med kun lidt luft i budgettet, så vi ikke altid kan gøre det så godt, som vi gerne ville,” siger Maria Kromann i en pressemeddelelse.

Nordea-fondens sponsorat skal være med til at forbedre lyden i begge ridehuse med blandt andet en ny mixerpult, mens tv-skærme i cafeteriaet skal vise stævneresultater, så publikummer og deltagere kan følge med fra første parket. Det betyder også, at de yngste kan se film eller videoer til undervisning på de fire årlige ridelejre af en uges varighed. For at realisere det hele skal Ballerup Rideklub også selv til at finde penge i budgettet.

”Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskaber nøglen til gode liv. Fællesskaber finder vi især i foreningslivet, og derfor er vi glade for at støtte Ballerup Rideklub,” siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden.

Ballerup Rideklub afholder cirka 12 stævner årligt ofte med mere end 500 publikummer per stævne – afhængig af vind og vejr og selvfølgelig uden for corona.

Nordea-Fondens Lokalpulje uddeler årligt 30 millioner kroner til mere end 1000 lokalt forankrede projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *