Skovlunde misser oprykning
Skovlunde-Haandbold-kopi.jpg
Skovlundes håndbolddamer går på grund af corona glip af muligheden for oprykning og må nu begynde jagten på en topplacering i den nye sæson. Foto: privatfoto
Håndbold Skovlundes dameseniorhold i håndbold har spillet forrygende i de kampe, der blev spillet i efteråret 2020, og indtog andenpladsen i serien og ville dermed kunne spille sig mod en plads i kvalifikationsrækken, der er den højeste række i håndbold Region Øst

.Desværre har Covid-19 betydet, at turneringen er blevet aflyst, og alle fastholder den stilling, de havde spillet sig til ved udgangen af sæsonen 2019-2020. Dermed er det gode arbejde reelt spildt og chancen for oprykning er misset i denne omgang.

Træningen er nu startet for at komme helt i form til den turnering, der forventes at starte til september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *