SIF fik kontant håndsrækning
SIF-sponsor-kopi.jpg
SIF fik en ekstra kontant håndsrækning fra OK. De godt 4000 kroner skal nu bruges til klubens aktiviteter i den kommende sæson. SIF-formand Robert Jensen modtog glad den store check. Foto: privatfoto
Støtte OK er en aktiv sponsor af idrætslivet i Danmark, og igen år er det kommet tilskud til Skovlunde Idrætsforening.

Når man tanker benzin og diesel, køber olie eller har en el-aftale via OK, kan man melde sig til, at OK sponserer penge til Skovlunde Idrætsforening.

Det har rigtig mange valgt at gøre, og foreningens formand, Robert Jensen, modtog i sidste uge en check fra OK, der grundet Covid-19 har lagt hele 30 procent oveni det normale beløb, så det blev en check på 4.259 kroner, der nu kan gå til at fremme aktiviteter for håndbold, gymnastisk og senioridræt i Skovlunde. Som i mange andre klubber er midlerne i Skovlunde Idrætsforening begrænsede, derfor er det vigtigt, at kunne supplere kontingentindbetalinger med sponsorater, så der bliver endnu bedre muligheder for at skabe gode rammer.

”Covid-19 presser vores foreningsliv på mange måder, så det er en stor hjælp at have denne type sponsorater. Snart er vi forhåbentlig på plads igen i haller og træningslokaler i området, og vi er ved at planlægge en god sæson 2021/2022, så der vil disse penge blive omsat til aktiviteter” siger SIF-formand Robert Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *