Måløv slår et slag for pigefodbolden
Maaoev-IF-kopi.jpg
Måløv Boldklub er med i et nyt projekt, der via en legende tilgang og Disney-inspiration skal få flere piger ind i fodboldens verden Foto: privatfoto
fodbold 2021 bliver startskuddet for det første europæiske UEFA græsrodsprogram for piger. Danmark er blandt de 16 europæiske lande, der over de næste 2½ år vil skabe resultater og vækst i pigefodbolden.

Måløv Boldklub er en af de 34 værtklubber i Danmark, som sammen skal have næste generation af piger ind i fodboldklubberne og udbrede fodbold som en sport, der appellerer til begge køn.

Det nye koncept skaber rammerne for en innovativ introduktion til fodbold for piger i alderen 5 til 8 år, og det sker igennem leg og historiefortælling.

Playmakers anvender en historiefortællende tilgang med de meget elskede Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold. Kombinationen af legende fodboldøvelser og historiefortællinger giver pigerne sjove og unikke oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til et fodboldeventyr, hvor fodbolden vil bidrage med en masse magiske øjeblikke.

I anledning af den første afvikling af Playmakers inviterer Måløv Boldklub alle interesserede piger i alderen 5 til 8 år uanset niveau og fodboldviden til at afprøve en ny og innovativ træning. Et Playmakers forløb dækker over otte træningssessioner, med en ugentlig afvikling ved Måløv Boldklub, Måløv Hovedgade 48.

I de første sessioner har Playmakers fokus på at opbygge pigernes færdigheder i forhold til deres motorik, tilskynde til kreativ tænkning samt styrke kommunikationen med deres holdkammerater.

I de senere sessioner introduceres pigerne til grundlæggende fodboldfærdigheder, men hele vejen igennem programmet er det sjov, glæde og boldleg der er i fokus.

Opstart sker søndag den 25.april fra klokken 10-12 og otte søndage frem .

Man kan få mere info hos kontaktepesonen Ann-Stina Brinkmann på mail stina6006@gmail.com og telefon 26529577 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *