Hvordan skal du lease?
ballerupbladet.dk-perbcars.dk-13-04-2021.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det er de færreste, der har direkte lyst til at bruge en masse penge på en bil. At mange gør det alligevel, fordi det er så relativt nødvendigt, er en anden sag. Men en bil skal ikke nødvendigvis koste det hvide ud af øjnene. Ved at gå med en anden metode end at købe den, kan du spare vældigt.

Et leasingselskab
Hvis du ikke er den stor nørd på området med bilkøb m.m., er det nu, du præsenteres for leasing. Leasing er en måde at kunne have sin egen bil på, uden at eje den og skulle betale det fulde beløb for den. Du er desuden ikke lige så bundet til bilen, som hvis du køber den. Et populært og pålideligt leasingselskab, som også tager sine kunder og deres rådgivning seriøst, er perbcars.dk.

Leasingmodeller og -typer
Der er fire måder at sammensætte din leasingaftale på, hvilke er flexleasing, sæsonleasing, operationel leasing og finansiel leasing. Disse er dog som sagt kun modeller til at sammensætte leasingaftaler. De er alle modeller, der kan anvendes ved de tre leasingformer: privatleasing, splitleasing og erhvervsleasing.

Privatleasing
Privatleasing er den leasingtype, hvor du som privatperson og leaser af bilen står for at finansiere bilen. Hertil passer flexleasing perfekt. Det giver dig mulighed for at få din største bildrøm opfyldt. Den finansielle leasingaftale er også praktisk, da det vil kunne give økonomisk gevinst, hvis du vælger at sælge bilen efter endt leasingperiode.

Erhvervsleasing
Erhvervsleasing er en leasingform, hvor arbejdsgiveren/firmaet betaler for alle udgifter i forbindelse med bilen. Inden for erhvervsleasing er der to måder, hvorpå bilen kan bruges: gulpladebil og hvidpladebil. Gulpladebilen er til brug, hvor fx håndværkere, teknikere eller lignende har opgaver, der kræver kørsel. Hvidpladebiler er til kørselsopgaver, hvor kunder besøges i arbejdssammenhæng.

Splitleasing
Splitleasing er et kompromis mellem de to leasingtyper. Her betaler firmaet for arbejdsrelateret kørsel, mens medarbejderen selv betaler for privat kørsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *