Fængsel for narkohandel
Politiets-bildoer_foto_Rigspolitiet.jpg
En 26-årig mand fra Ballerup fik 5 1/2 års fængsel for salg af et kilo kokain. Foto: Arkivfoto
Fængslet En 26-årig mand fra Ballerup blev tirsdag i den forgangne uge idømt 5 1/2 års fængsel i en sag om salg af et kilo kokain i Storkøbenhavns-området.

Manden blev anholdt den 25. marts på em adresse i Ballerup efter længere tids efterforskning af enheden Operativ Støtte under Københavns Vestegns Politi. Da han blev anholdt fandt politiet 83 gram kokain, fire mobiltelefoner og otte digitale vægte.

Under retsmødet erkendte den 26-årige salg af i alt et kilo kokain. Salget var sket ved, at personer havde kontaktet ham i forbindelse med salg af små partier kokain og manden havde afleveret kokainet til en række adresser rundt om i Storkøbenhavn.

Sagen kørte som en tilståelsessag og den 26-årige modtog dommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *