Cirkus Summarum lægger til i Ballerup
Cirkus-Summarum.jpg
Cirkus Summarum med alle de populære figurer som Hr. Skæg, Motor Mille, Onkel Reje og alle de andre får nu permanent plads i Ballerup. Foto: Illustration; Cirkus Summarum
Sjovt Harrestrup Ådal får endnu en stor logerende i den kommende tid. Det populære Cirkus Summarum med Onkel Reje, Hr. Skæg, Motor MiIle og de andre flytter teltpælene fra Amager til Ballerup.

Det grønne område i Harrestrup Ådal i Ballerup Kommune har i årenes løb lagt græs til blandt andet Ballerup Kræmmerfestival, Københavns MiddelalderMarked og CPH Garden. I sommeren 2021 rykker en endnu en ny gæst ind: Cirkus Summarum.

Efter flere år med base på Amager i København har Cirkus Summarum valgt at rykke teltpælene op og i stedet flytte cirkustelt, underholdning og duften af popcorn til Harrestrup Ådal.

”Jeg er glad for, at Cirkus Summarum har valgt Ballerup som deres nye cirkusplads. Det store, grønne område i Harrestrup kommer til at virke som en flot kulisse med god plads til alle børn og voksne. Med S-togsstation og motorvej tæt på bliver det også nemt at komme til og fra området. Som borgmester ser jeg frem til nogle glade og sjove cirkusdage for hele familien,” siger borgmester Jesper Würtzen (A).

Hos Charlotte Holtermann, der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Ballerup Kommune, er der også glæde at spore over Cirkus Summarums valg af Ballerup.

Et tilløbsstykke

”Da vi forrige år fik besøg af Københavns Middelalder Marked og CPH Garden i Harrestrup Ådal, forløb arrangementerne uden problemer. Faktisk lykkedes det middelaldermarkedet at slå deres egen besøgsrekord med over 40.000 besøgende i løbet af de dage, de var her. Jeg forventer, at Cirkus Summarum bliver et tilløbsstykke for både Ballerup-familier og alle andre. Og som kommune vil vi gøre vores til, at der bliver tale om endnu en storslået succes i Harrestrup Ådal, siger Charlotte Holtermann (A).

Den første Cirkus Summarum-forestilling i Ballerup finder sted onsdag den 23. juni, og planlægningen mellem Ballerup Kommune og Muskelsvindfonden er allerede i fuld gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *